Oferta wyprzedażowa: prezentowane egzemplarze są z uszkodzeniami mogą to być porysowane lub troszkę uszkodzone okładki, zagięcia, zżółknięciami, zbite narożniki itp.
Magda Gessler, najsłynniejsza polska restauratorka i kreatorka gustu i smaku, po raz piąty nagradza najlepszych restauratorów i hotelarzy w Polsce Poziomkami. Kto w tym roku zyskał, kto stracił, a dla kogo zabrakło miejsca w zestawieniu gwiazdy "Kuchennych rewolucji”? „Magda Gessler - Poziomki 2018/2019” - przewodnik po najlepszych w Polsce restauracjach i hotelach dla par, rodzin, singli, w podróż służbową, na wakacje, przystanek w drodze czy spotkanie z przyjaciółmi. I na każdą inną okazję. Jak wybrać, by nie płacić (słono) za przesolone danie, spać w wygodnym łóżku i następnego dnia zjeść pyszne śniadanie? Jeśli na szybie restauracji czy hotelu jest znak Poziomki, to niezawodny sygnał, że trafiliśmy pod dobry adres na gastronomicznej i hotelarskiej mapie Polski. Gwarancja wyboru bez pomyłki dzięki nowemu odświeżonemu przewodnikowi Magdy Gessler.
Magda Gessler, najsłynniejsza polska restauratorka i kreatorka gustu i smaku, po raz piąty nagradza najlepszych restauratorów i hotelarzy w Polsce Poziomkami. Kto w tym roku zyskał, kto stracił, a dla kogo zabrakło miejsca w zestawieniu gwiazdy "Kuchennych rewolucji”? „Magda Gessler - Poziomki 2018/2019” - przewodnik po najlepszych w Polsce restauracjach i hotelach dla par, rodzin, singli, w podróż służbową, na wakacje, przystanek w drodze czy spotkanie z przyjaciółmi. I na każdą inną okazję. Jak wybrać, by nie płacić (słono) za przesolone danie, spać w wygodnym łóżku i następnego dnia zjeść pyszne śniadanie? Jeśli na szybie restauracji czy hotelu jest znak Poziomki, to niezawodny sygnał, że trafiliśmy pod dobry adres na gastronomicznej i hotelarskiej mapie Polski. Gwarancja wyboru bez pomyłki dzięki nowemu odświeżonemu przewodnikowi Magdy Gessler.
Z Książka i film DVD zawierają:
· autorskie przepisy wielkanocne Magdy Gessler na: żurek na wędzonym oscypku, jajka faszerowane w koszulach po polsku z pieczarkami i koperkiem, białą kiełbasę domową z sosem chrzanowym, mazurek czekoladowy Magdy, paschę
Do każdego przepisu znajdziesz listę składników wraz ze sposobem ich przygotowania oraz propozycję dekoracji.
Zapraszamy w kulinarną podróż razem z Magdą Gessler, która nie tylko pokaże w jaki sposób przygotować wyjątkowe potrawy wielkanocne, ale także zdradzi jak wyglądała Wielkanoc w jej rodzinnym domu.
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?