Hedonizm na talerzuMarzysz o chwili wytchnienia, chcesz poczuć się komfortowo, bezpiecznie i sprawić sobie przyjemność?Z przepisami Eryka erVegana na doskonałe comfort food to możliwe! Dzięki tej książce ugotujesz przepyszne potrawy, które poprawią ci nastrój, wrócisz wspomnieniami do czasów dzieciństwa czy pierwszej miłości, przygotujesz wyjątkową kolację dla przyjaciół, a przede wszystkim - gotując, sprawisz przyjemność sobie!Zdecydowanie zasługujesz na jedzenie, którego smak cię otuli. Nie musisz poświęcać wiele czasu i szukać trudno dostępnych składników, żeby przygotować doskonałe:kluski, pierogi i inne mączne specjały jak z babcinej kuchnitofu generała Tso, które przeniesie cię do egzotycznej Azjiciasteczka z czekoladą, uwodzące smakiem i dostarczające wielu cennych składników odżywczych.Spełnij swoje zachcianki i daj się rozpieścić!Pozwól sobie na drobne przyjemności, lecz zrób to z głową!Teraz w prostej wersji roślinnej.
Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania?
Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej
Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów
o kuchni roślinnej w Polsce – erVegan.com.
Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy!
Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki.
A to wszystko z punktu widzenia faceta i dyplomowanego dietetyka.
Gotowanie jeszcze nigdy nie było tak proste!
Czy posiłki jedzone codziennie w pracy, na uczelni, w szkole mogą być pełnowartościowe, oryginalne i smakować bajecznie?
MOGĄ!
Zacznij dzień od pożywnego, nasyconego kolorem kurkumy omletu z ciecierzycy, gdy tracisz siły sięgnij po cukiniowe bolognese, na podwieczorek wypij egzotyczny koktajl i rozkoszuj się smakiem dojrzałej figi, soczystej marakui oraz pachnącej mięty.
Autor popularnego bloga erVegan.com nauczy cię, jak szybko przygotować wymarzony lunchbox. Przekona, że warto samemu decydować o tym, co trafia na twój talerz. Sprawi, że potrawy przygotowywane z sezonowych warzyw, zdrowych kasz, aromatycznych ziół, kolorowych fasoli staną się wyczekiwaną przyjemnością.
Eryk Wałkowicz to dyplomowany dietetyk, autor bestsellerowej książki Kuchnia roślinna dla każdego oraz bloger, który inspiruje tysiące czytelników poszukujących przepisów na smaczne i zdrowe dania. Każdego dnia pokazuje, że proste, tanie, roślinne posiłki sprawdzą się idealnie także wtedy, gdy nie masz czasu stać godzinami w kuchni.
Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania?
Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej
Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów
o kuchni roślinnej w Polsce – erVegan.com.
Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy!
Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki.
A to wszystko z punktu widzenia faceta
i dyplomowanego dietetyka.
GOTOWANIE JESZCZE NIGDY NIE BYŁO TAK PROSTE!
Obowiązkowa pozycja na półce każdego
miłośnika kuchni roślinnej.
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?