Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia tom 3
technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz
- ISBN: 9788302147234
- EAN: 9788302147234
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: WSiP
- Format: 17,6x25 cm
- Język: polski
- Liczba stron: 344
- Rok wydania: 2023
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
58,88złCena detaliczna: 67,80 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,27 zł
x
Zakres:
PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej
Podręcznik do nauki:
podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych,
umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym,
tworzenia dokumentacji związanej z prowadzeniem działalności gospodarczej.