KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Domowy wyrób - Tradycyjne wędzenie

Domowy wyrób - Tradycyjne wędzenie

  • ISBN: 9788361060307
  • EAN: 9788361060307
  • Oprawa: oprawa: twarda
  • Wydawca: AA
  • Format: 200x140 mm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 96
  • Rok wydania: 2019
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 18,66
     zł
    Cena detaliczna:  24,90 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,66
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Pierwsze kiełbasy 9...) były wyrabiane już przez ludzi pierwotnych, którzy do żołądka zwierzęcego wkładali inne wnętrzości upieczone nad ogniem. Być może szkocka potrawa haggis pochodzi od takich właśnie wyrobów. Grecy i Rzymianierozwinęli sztukę robienia kiełbas. Niemcy, którzy twierdzą, że wymyślili kiełbasę, przejeli prawdopodobnie przepis od Rzymian. Prawdziwymi artystami w tej dziedzinie są jednak Francuzi.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj