3, 4 lub 5 składników, parę minut na przygotowanie200 łatwych przepisów z 5 kontynentówDo 6 składników, żeby ograniczyć wydatkiNOWY KULINARNY PRZEWODNIK PODRÓŻNIKÓWPodróżowanie stało się coraz popularniejsze i również w Polsce pojawiły się restauracje serwujące dania z całego świata. Modne wyprawy do Tajlandii i Japonii spowodowały, że na polskie stoły trafiło sushi. Od kilku lat także kuchnia amerykańska uwodzi swoimi burgerami, bajglami oraz daniami z grilla i z rusztu. Natomiast jeśli chodzi o słodkości, blogi i książki kulinarne rozpropagowały: brownies, cheesecakes (serniki), donuts (pączki) czy muffinki.Nie należy się bać przygotowywania egzotycznych dań, ponieważ książka maksymalnie upraszcza techniki gotowania i ogranicza potrzebne składniki, które w tradycyjnych (zwłaszcza azjatyckich) kuchniach często są dość liczne i co najważniejsze, mimo owego ułatwienia dania nie tracą smaku! Uproszczone przepisy to łatwiejsze zakupy. Gdzie szukać produktów? W supermarketach i nawet w prowincjonalnych sklepach pojawiły się półki z produktami z całego świata, i są coraz lepiej zaopatrzone.Najwyższy czas sięgnąć po fartuch, by zaserwować bliskim egzotyczne dania tak samo smaczne, jak te próbowane podczas dalekich wojaży!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?