
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna
- ISBN: 9788302134814
- EAN: 9788302134814
- Oprawa: oprawa: broszurowa
- Wydawca: WSiP
- Format: 17x24 cm
- Język: polski
- Liczba stron: 336
- Rok wydania: 2020
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
70,26złCena detaliczna: 80,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 67,74 zł
x

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.