Wypiekanie chleba. Krok po kroku RM
- 
                        Autor: Lepard Dan Whittington Richard
 - ISBN: 9788372439505
 - EAN: 9788372439505
 - Oprawa: Miękka
 - Wydawca: RM
 - Format: 16.5x21.0cm
 - Język: polski
 - Liczba stron: 160
 - Rok wydania: 2011
 - Wysyłamy w ciągu: niedostępny
 - 
                    
                    Brak ocen
 - 
                    24,01złCena detaliczna: 34,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,01 zł
 
Artykuł chwilowo niedostępny
                    
                    x
        
            Z książki dowiesz się, jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki. Wszystkie techniki i etapy prac dokładnie opisano i zilustrowano.