Wok. Kuchnia azjatycka na co dzień
Kuchnia azjatycka na co dzień
-
Autor: Opracowanie Zbiorowe
- ISBN: 978-3-625 -11614-1
- EAN: 4050847000707
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: Vemag
- Format: 16x20 cm
- Język: polski
- Liczba stron: 256
- Rok wydania: 2013
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
10,94złCena detaliczna: 19,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 10,94 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Wok, najważniejsze w Azji naczynie kuchenne, zadomowił się już niemal na całym świecie i trudno sobie wyobrazić bez niego współczesną kuchnię. Krótki czas gotowania w woku gwarantuje zachowanie cennych składników odżywczych, a egzotyczne przyprawy otwierają przed nami nowe horyzonty smakowych doznań. Zawarte w książce szczegółowe informacje i praktyczne wskazówki dotyczące gotowania w woku, jak również wspaniałe zdjęcia potraw będą cenną pomocą zarówno dla początkujących, jak i zagorzałych miłośników azjatyckiej kuchni.