Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
-
Autor: Wolski Franciszek
- ISBN: 978-83-8038-085-1
- EAN: 9788380380851
- Oprawa: miękka
- Wydawca: Arystoteles
- Format: 165x235x7mm
- Język: polski
- Liczba stron: 64
- Rok wydania: 2017
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
7,39złCena detaliczna: 13,44 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,39 zł
x
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
- informacje o historii wędzenia;
- wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
- wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
- ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
W książce zamieszczono:
- informacje o historii wędzenia;
- wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
- wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
- ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.