Wędliny
szynki, kiełbasy, pasztety, balerony
-
Autor: Wolski Franciszek
- ISBN: 978-83-8038-081-3
- EAN: 9788380380813
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Arystoteles
- Format: 16.6x23.4
- Język: polski
- Liczba stron: 64
- Rok wydania: 2017
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
3,29złCena detaliczna: 5,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 3,29 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Współcześnie coraz większą popularnością cieszą samodzielnie wyprodukowane wędliny. Polacy coraz częściej wracają do tradycyjnych smaków, do własnoręcznie zrobionych wędlin z możliwie najlepszych produktów i według sprawdzonych przepisów, nierzadko przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Książka „Wędliny” to poradnik dla amatorów tradycyjnego sposobu wyrabiania szynek, polędwic, boczków i kiełbas.