KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP

Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP

Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2

  • ISBN: 9788302136344
  • EAN: 9788302136344
  • Oprawa: oprawa: broszurowa
  • Wydawca: WSiP
  • Format: 17x24 cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 248
  • Rok wydania: 2019
  • Wysyłamy w ciągu: 48h
  • Brak ocen
  • 61,57
     zł
    Cena detaliczna:  70,90 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 61,57
x
x
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj