KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Ugryźć świat

Ugryźć świat

  • ISBN: 9788375960037
  • EAN: 9788375960037
  • Oprawa: Twarda
  • Wydawca: G+J RBA
  • Format: 20.8x24.4cm
  • Język: polski
  • Seria: NATIONAL GEOGRAPHIC
  • Liczba stron: 623
  • Rok wydania: 2009
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 54,25
     zł
    Cena detaliczna:  89,00 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,25
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Podróżować można na wiele sposobów – zwiedzając egzotyczne kraje lub podziwiając piękno własnej ojczyzny, latając samolotem albo jeżdżąc rowerem, błądząc palcem po mapie i snując marzenia... My proponujemy Państwu niezwykłą podróż kulinarną... Aż 105 osób opowie o swoich „jedzeniowych” fascynacjach i odkrywaniu smaków. Dzięki tej kulinarnej podróży dowiemy się: • co Marcin Prokop sądzi o szaszłyku z psa • dlaczego Hanna Bakuła spędzała wigilię z Apaczami • co Olga Bończyk kocha w kuchni toskańskiej • gdzie świnka morska jest przysmakiem • co Kevin Aiston jada na śniadanie • do czego w Kalabrii służy porrón • co było w dzieciństwie przysmakiem Omeny Mensah • jakie warzywo zmogło Litwinów na Węgrzech • co Jacek Hugo-Bader wie o mongolskich frykasach • jak Szewach Weiss serwuje gęsie pipki • czy Andrzej Morozowski lubi smażone świerszcze • po co Magdzie Gessler 340 kawałków sękacza • ile papryki może zjeść Andrzej Smolik • jakie odeskie przysmaki poleca Żora Korolyov A wszystko to pośród smakowitych zdjęć i fantastycznych przepisów... Po prostu pyszna lektura!
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj