Uczta.
Z restauracji wprost na twój stół
-
Autor: Robert Sowa
- ISBN: 978-83-8053-490-2
- EAN: 9788380534902
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: Burda Publishing Polska
- Format: 16,5x21,5 cm
- Język: polski
- Liczba stron: 216
- Rok wydania: 2018
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
24,69złCena detaliczna: 44,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,69 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Gotuj jak szef kuchni!
Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni. Naucz się przyrządzać:
Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą
Pierś indyczą w panco z sałatką włoską
Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem
Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem
Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami
Doskonałe i wyrafinowane smaki podbiją serca twoich gości.
Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni. Naucz się przyrządzać:
Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą
Pierś indyczą w panco z sałatką włoską
Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem
Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem
Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami
Doskonałe i wyrafinowane smaki podbiją serca twoich gości.