KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Toskania dla początkujących

Toskania dla początkujących

  • ISBN: 978-83-7642-320-3
  • EAN: 9788376423203
  • Oprawa: oprawa: broszurowa
  • Wydawca: Pascal
  • Format: 20x13 cm
  • Język: polski
  • Seria: Travel and Love
  • Liczba stron: 368
  • Rok wydania: 2014
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 20,07
     zł
    Cena detaliczna:  34,90 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,07
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
A gdybyś ty mogła przeprowadzić się do Toskanii? Zraniona Belinda postanawia porzucić swoje dotychczasowe życie. Decyduje się na przeprowadzkę do pięknej Italii. Rozpoczyna wszystko od nowa w ojczyźnie oliwy, słoneczników i tytoniu oraz, o czym nie wolno zapomnieć, przepysznej kuchni. Otwiera mały, uroczy hotel wśród sielskich krajobrazów Toskanii. Jej raj na ziemi staje się jednak zagrożony. Konkurencja czai się za rogiem. A syn nieprzyjaciela chce uwieść jej córkę! Czy Belinda obroni swoje eldorado, czy zdoła powstrzymać Laurena? W książce odnajdziesz proste przepisy m.in. na przepyszną bruschettę z pomidorami i anchios, aromatyczne risotto z borowikami czy niebanalną sałatkę z kaparami i tuńczykiem. Tachinno di Casa Mia SKŁADNIKI: 8 indyczych piersi (może być mniej albo więcej, w zależności od liczby gości) czosnek cebula wino natka pietruszki Podsmaż mięso na patelni. Kiedy będzie prawie gotowe, dodaj czosnek, cebulę i wino i pozwól wszystkiemu spokojnie się poddusić. Na koniec posyp hojnie natką pietruszki. Podawaj z ciepłym purée ziemniaczanym licznemu gronu przyjaciół. To bardzo ,,towarzyskie"" danie, które najlepiej smakuje w wesołej atmosferze.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj