Toksykologia żywności bez tajemnic
-
Autor: Stefan Ball
- ISBN: 978-83-87340-55-1
- EAN: 9788387340551
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Medyk
- Format: 14,5x20,5 cm
- Język: polski
- Liczba stron: 144
- Rok wydania: 2017
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
15,80złCena detaliczna: 24,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,80 zł
x
Toksykologia żywności. Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing.