
Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów..
-
Autor: Praca zbiorowa
- ISBN: 9788383533025
- EAN: 9788383533025
- Oprawa: oprawa: twarda
- Wydawca: Jedność
- Format: 280x230 mm
- Liczba stron: 312
- Rok wydania: 2025
- Wysyłamy w ciągu: po 10.11.2025
-
Brak ocen
-
75,85złCena detaliczna: 129,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 77,00 zł
Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty....
Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu?
Le Cordon Bleu(R) otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych!
Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji.
Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje.
Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów.
210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU
Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu(R) to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej.