Sprytne gotowanie w 2 godziny na cały tydzień dla całej rodziny
-
Autor: Laraison Emilie
- ISBN: 9788-32-41-7072-2
- EAN: 9788324170722
- Oprawa: twarda
- Wydawca: Amber
- Format: 235x275mm
- Język: polski
- Liczba stron: 208
- Rok wydania: 2019
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
24,64złCena detaliczna: 44,80 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,64 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Batch cooking tak dziś gotuje cały świat: szybko, tanio, zdrowo i przyjemnie.
Domowe posiłki dla rodziny, zdrowe i pyszne, możliwe do przygotowania raz w tygodniu, to marzenie wielu z nas. Wszyscy wiemy, że należy się dobrze i zdrowo odżywiać Ale kto ma czas codziennie biegać po zakupy i gotować po całym dniu wypełnionym pracą i innymi obowiązkami?
Dzięki tej książce teraz będzie to możliwe: możesz przygotować wszystkie posiłki na cały tydzień w jednym dniu i to w ciągu maksymalnie 2 godzin! W tygodniu tylko podgrzewasz i podajesz: wszystko gotowe w 15 minut!
Metoda ta, zwana z angielskiego batch cooking, gotowanie zestawami, dotarła do nas z Ameryki i oznacza gotowanie z wyprzedzeniem i tworzenie zestawów według jadłospisu na cały tydzień. I robi furorę na całym świecie! Nic dziwnego. Bo pozwala oszczędzić czas i pieniądze. Podaje gotowe listy zakupów (więc nie musisz samodzielnie podejmować decyzji ani planować). Radzi, jak przygotować i przechowywać produkty. I jak nie marnować jedzenia wykorzystując wszystko, co zostaje. Oto 15 jadłospisów dla 4 osobowej rodziny, czyli 75 potraw. Spróbuj, a pokochasz tę metodę i tę książkę, bo jest nie tylko przyjazna i praktyczna, ale piękna, oryginalnie zakomponowana, pełna wspaniałych zdjęć.
Domowe posiłki dla rodziny, zdrowe i pyszne, możliwe do przygotowania raz w tygodniu, to marzenie wielu z nas. Wszyscy wiemy, że należy się dobrze i zdrowo odżywiać Ale kto ma czas codziennie biegać po zakupy i gotować po całym dniu wypełnionym pracą i innymi obowiązkami?
Dzięki tej książce teraz będzie to możliwe: możesz przygotować wszystkie posiłki na cały tydzień w jednym dniu i to w ciągu maksymalnie 2 godzin! W tygodniu tylko podgrzewasz i podajesz: wszystko gotowe w 15 minut!
Metoda ta, zwana z angielskiego batch cooking, gotowanie zestawami, dotarła do nas z Ameryki i oznacza gotowanie z wyprzedzeniem i tworzenie zestawów według jadłospisu na cały tydzień. I robi furorę na całym świecie! Nic dziwnego. Bo pozwala oszczędzić czas i pieniądze. Podaje gotowe listy zakupów (więc nie musisz samodzielnie podejmować decyzji ani planować). Radzi, jak przygotować i przechowywać produkty. I jak nie marnować jedzenia wykorzystując wszystko, co zostaje. Oto 15 jadłospisów dla 4 osobowej rodziny, czyli 75 potraw. Spróbuj, a pokochasz tę metodę i tę książkę, bo jest nie tylko przyjazna i praktyczna, ale piękna, oryginalnie zakomponowana, pełna wspaniałych zdjęć.