Sekrety dobrej kuchni
-
Autor: Janusz Zdrojewski
- ISBN: 9788361748229
- EAN: 9788361748229
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Warszawska Firma Wydawnicza
- Format: 17.0x23.5cm
- Język: polski
- Liczba stron: 270
- Rok wydania: 2011
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
22,73złCena detaliczna: 35,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,73 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Książka ta będzie nieodłączną pomocą, przynajmniej w początkowej fazie twojej przygody z kuchnią. Nie jest to typowa książka kucharska, jakich wiele na rynku.
Książka ta będzie nieodłączną pomocą, przynajmniej w początkowej fazie twojej przygody z kuchnią. Nie jest to typowa książka kucharska, jakich wiele na rynku (aczkolwiek zawiera w sobie wiele sprawdzonych i smacznych przepisów kulinarnych), lecz poradnik jak poruszać się po kuchni, nie popełniając gaf. Ideą było zebranie w jednej książce dobrych, praktycznych porad kucharskich oraz przybliżenie czytelnikowi różnych ogólnych zagadnień kulinarnych, na przykład jakie przyprawy komponują się z jakimi potrawami lub w jakim czasie najkorzystniej kupić świeże warzywo lub owoc, by nie przepłacać. Z tych sprawdzonych porad korzystać można zarówno przygotowując wytrawne dania, jak i w codziennej praktyce kulinarnej. W każdych zaś okolicznościach uczynią one gotowanie przyjemnym i smacznym.
Książka ta będzie nieodłączną pomocą, przynajmniej w początkowej fazie twojej przygody z kuchnią. Nie jest to typowa książka kucharska, jakich wiele na rynku (aczkolwiek zawiera w sobie wiele sprawdzonych i smacznych przepisów kulinarnych), lecz poradnik jak poruszać się po kuchni, nie popełniając gaf. Ideą było zebranie w jednej książce dobrych, praktycznych porad kucharskich oraz przybliżenie czytelnikowi różnych ogólnych zagadnień kulinarnych, na przykład jakie przyprawy komponują się z jakimi potrawami lub w jakim czasie najkorzystniej kupić świeże warzywo lub owoc, by nie przepłacać. Z tych sprawdzonych porad korzystać można zarówno przygotowując wytrawne dania, jak i w codziennej praktyce kulinarnej. W każdych zaś okolicznościach uczynią one gotowanie przyjemnym i smacznym.