Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału
-
Autor: Ochman Paweł
- ISBN: 590-17-527-8125-2
- EAN: 5901752781252
- Oprawa: oprawa: folia
- Wydawca: Znak
- Format: 22x26 cm
- Liczba stron: 288
- Rok wydania: 2020
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
36,21złCena detaliczna: 54,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,21 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Słodycze kochamy wszyscy, zwłaszcza Paweł Ochman – weganin od 26 lat, autor popularnego bloga Weganon.pl. Jego kulinarna przygoda i miłość do cukiernictwa zaczęły się od zeszytu z przepisami mamy. Teraz w nowej roślinnej odsłonie wracamy z Weganonem do słodkości z dzieciństwa, smaków kuchni naszych mam i babć. Do niezapomnianego zapachu kruchych babeczek z kremem budyniowym, pischingerów i szyszek. Poznamy tajemnice robienia tart i prostych śniadań, świątecznych ciast oraz deserów z różnych stron świata.
Paweł Ochman w 100 nowych przepisach, których nie znajdziesz na blogu, podpowiada:
• Czym zastąpić nabiał i jajka?
• Jak łatwo połączyć podstawowe składniki?
• Co zrobić, by było szybko, zdrowo i pysznie?
Paweł Ochman – weganin, autor bloga Weganon, farmaceuta. Jak mawiają jego przyjaciele: „Rano miesza w probówkach, wieczorem w garach”. Potrafi skutecznie przekonać do kuchni roślinnej nawet najbardziej zaniepokojonych rodziców, których dzieci zdecydowały się na kuchnię wegańską. Prowadzi warsztaty kulinarne na terenie całej Polski.