Prosto z roślin Radosna sztuka celebrowania weganizmu
-
Autor: Radej Alicja
- ISBN: 978-83-8103-262-9
- EAN: 9788381032629
- Oprawa: miękka ze skrzydełkami
- Wydawca: Pascal
- Format: 235x165x30mm
- Język: polski
- Liczba stron: 352
- Rok wydania: 2018
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
29,42złCena detaliczna: 49,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,44 zł
x
Odkryj zieloną stronę mocy!
Kilka lat temu autorka wraz ze swoją rodziną przeszła na dietę całkowicie roślinną. Zadecydowały o tym względy etyczne, a zmiana szybko zaowocowała poprawą jakości życia, lepszym zdrowiem
i przypływem witalności.
Alicja Radej podpowie ci, jak:
- tworzyć proste potrawy z nieprzetworzonych, sezonowych produktów
- sycić ciało i cieszyć podniebienie, nie krzywdząc przy tym innych istot
- przygotowywać posiłki z uważnością i miłością
- nie powtarzać cudzych błędów przy przejściu na weganizm!
Weganizm to więcej niż sposób odżywiania. To filozofia, za którą stoi empatia, świadomość i prostota. Ponad 100 przepisów pozwoli ci spróbować, czy wegański styl życia jest również dla Ciebie.
Gotowi, by zrobić pierwszy krok?
Alicja rzeczywiście gotuje prosto i z roślin, jednak jej książka nie do końca jest o wegańskim gotowaniu. Albo raczej nie tylko o tym. Zanim zaprosi nas do kuchni, oprowadza po całym domu, zdradzając rodzinne patenty na szczęście.
Kilka lat temu autorka wraz ze swoją rodziną przeszła na dietę całkowicie roślinną. Zadecydowały o tym względy etyczne, a zmiana szybko zaowocowała poprawą jakości życia, lepszym zdrowiem
i przypływem witalności.
Alicja Radej podpowie ci, jak:
- tworzyć proste potrawy z nieprzetworzonych, sezonowych produktów
- sycić ciało i cieszyć podniebienie, nie krzywdząc przy tym innych istot
- przygotowywać posiłki z uważnością i miłością
- nie powtarzać cudzych błędów przy przejściu na weganizm!
Weganizm to więcej niż sposób odżywiania. To filozofia, za którą stoi empatia, świadomość i prostota. Ponad 100 przepisów pozwoli ci spróbować, czy wegański styl życia jest również dla Ciebie.
Gotowi, by zrobić pierwszy krok?
Alicja rzeczywiście gotuje prosto i z roślin, jednak jej książka nie do końca jest o wegańskim gotowaniu. Albo raczej nie tylko o tym. Zanim zaprosi nas do kuchni, oprowadza po całym domu, zdradzając rodzinne patenty na szczęście.