Prosto
-
Autor: Ottolenghi Yotam
- ISBN: 9788362903474
- EAN: 9788362903474
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: Filo
- Format: 20.0x28.0cm
- Język: polski
- Liczba stron: 320
- Rok wydania: 2020
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
49,66złCena detaliczna: 69,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,66 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
WSZYSTKO, CO KOCHASZ U OTTOLENGHIEGO. PROSTO.
Ottolenghi
PROSTO to kolekcja 140 łatwych przepisów, które łączą intrygujące
aromaty i niebanalne smaki, są ucztą dla zmysłów i gwarantują bogactwo
niezapomnianych i zaskakujących wrażeń. Wszystko to, za co kochasz Yotama
Ottolenghiego, możesz teraz wyczarować przy minimum wysiłku i maksimum radości.
Każdy znajdzie tu coś dla siebie, bez względu na to, jaki styl
gotowania mu odpowiada czy to danie jednogarnkowe, które gotuje się właściwie
samo, czy coś pysznego do zrobienia w niespełna pół godziny, czy też potrawę,
którą można przygotować wcześniej i podać, gdy przyjdzie pora.
Wszystkie te wspaniałe, smakowite dania są proste przynajmniej pod jednym (a
bardzo często niejednym) względem:
przyrządzisz je
ekspresowo
zawierają maksymalnie 10 składników
można je przygotować
wcześniej
bazują na tym, co masz w spiżarni
nie wymagają dużo pracy
(dla leniwych)
są łatwiejsze, niż się wydaje
YOTAM OTTOLENGHI jest
autorem bestsellerowych książek kulinarnych i właścicielem sieci londyńskich
restauracji firmowanych jego nazwiskiem oraz ekskluzywnych restauracji NOPI i
ROVI, również w Londynie. Wydał siedem książek kulinarnych: Ottolenghi. The
Cookbook, Obfitość, Jerozolima, Cała obfitość, NOPI, Słodko i
Ottolengji PROSTO.
Ottolenghi
PROSTO to kolekcja 140 łatwych przepisów, które łączą intrygujące
aromaty i niebanalne smaki, są ucztą dla zmysłów i gwarantują bogactwo
niezapomnianych i zaskakujących wrażeń. Wszystko to, za co kochasz Yotama
Ottolenghiego, możesz teraz wyczarować przy minimum wysiłku i maksimum radości.
Każdy znajdzie tu coś dla siebie, bez względu na to, jaki styl
gotowania mu odpowiada czy to danie jednogarnkowe, które gotuje się właściwie
samo, czy coś pysznego do zrobienia w niespełna pół godziny, czy też potrawę,
którą można przygotować wcześniej i podać, gdy przyjdzie pora.
Wszystkie te wspaniałe, smakowite dania są proste przynajmniej pod jednym (a
bardzo często niejednym) względem:
przyrządzisz je
ekspresowo
zawierają maksymalnie 10 składników
można je przygotować
wcześniej
bazują na tym, co masz w spiżarni
nie wymagają dużo pracy
(dla leniwych)
są łatwiejsze, niż się wydaje
YOTAM OTTOLENGHI jest
autorem bestsellerowych książek kulinarnych i właścicielem sieci londyńskich
restauracji firmowanych jego nazwiskiem oraz ekskluzywnych restauracji NOPI i
ROVI, również w Londynie. Wydał siedem książek kulinarnych: Ottolenghi. The
Cookbook, Obfitość, Jerozolima, Cała obfitość, NOPI, Słodko i
Ottolengji PROSTO.