Produkcja piekarsko-ciastk cz.2 Ambroziak WSiP
Technikum
-
Autor: Ambroziak Zygmunt
- ISBN: 9788302071553
- EAN: 9788302071553
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: WSiP
- Format: 16.5x23.5cm
- Język: polski
- Liczba stron: 320
- Rok wydania: 2010
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
32,62złCena detaliczna: 38,40 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,62 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska. muje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji.