KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Produkcja piekarsko-ciastk cz.2 Ambroziak WSiP

Produkcja piekarsko-ciastk cz.2 Ambroziak WSiP

Technikum

  • Autor: Ambroziak Zygmunt
  • ISBN: 9788302071553
  • EAN: 9788302071553
  • Oprawa: Miękka
  • Wydawca: WSiP
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 320
  • Rok wydania: 2010
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 35,12

     zł

    38,40 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska. muje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj