Produkcja piekarsko-ciastk cz 1 Ambroziak WSIP
Technikum
-
Autor: Ambroziak Zygmunt
- ISBN: 8302067471
- EAN: 9788302067471
- Oprawa: oprawa broszurowa
- Wydawca: WSiP
- Format: 17x24 cm
- Język: polski
- Liczba stron: 312
- Rok wydania: 1998
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
35,59złCena detaliczna: 41,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,59 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Podręcznik do nauczania przedmiotu: technologia specjalizacyjna - produkcja piekarsko-ciastkarska, w technikum i szkole policealnej, zawód: technik technologii żywności.
Podręcznik obejmuję technologię oraz technikę produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach, aparaturze, a także o planowaniu i organizowaniu produkcji.
Numer dopuszczenia: 54/97