KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Produkcja piekarsko-ciastk cz 1 Ambroziak WSIP

Produkcja piekarsko-ciastk cz 1 Ambroziak WSIP

Technikum

  • ISBN: 8302067471
  • EAN: 9788302067471
  • Oprawa: oprawa broszurowa
  • Wydawca: WSiP
  • Format: 17x24 cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 312
  • Rok wydania: 1998
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 35,59
     zł
    Cena detaliczna:  41,90 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,59
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Podręcznik do nauczania przedmiotu: technologia specjalizacyjna - produkcja piekarsko-ciastkarska, w technikum i szkole policealnej, zawód: technik technologii żywności. Podręcznik obejmuję technologię oraz technikę produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach, aparaturze, a także o planowaniu i organizowaniu produkcji. Numer dopuszczenia: 54/97
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj