KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Podstawy żywienia człowieka Flis WSiP

Podstawy żywienia człowieka Flis WSiP

  • Autor: Flis Krystyna Konaszewska Wanda
  • ISBN: 9788302028670
  • EAN: 9788302028670
  • Oprawa: Miękka
  • Wydawca: WSiP
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 240
  • Rok wydania: 2013
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 30,91

     zł

    33,80 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka. Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych,funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych. Omówiono zasady prawidłowego zestawienia jadłospisów dla różnych grup ludności z uwzględnieniem norm na energię i składniki odżywcze.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj