Podstawy żywienia człowieka cz.2 REA
Technikum. Szkoła policealna
-
Autor: Dorota Czerwińska
- ISBN: 8375442663
- EAN: 9788375442663
- Oprawa: oprawa broszurowa
- Wydawca: Rea
- Format: 17x24 cm
- Język: polski
- Liczba stron: 228
- Rok wydania: 2010
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
32,50złCena detaliczna: 38,25 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,50 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner.
Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.