KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Podstawy żywienia człowieka cz.2 REA

Podstawy żywienia człowieka cz.2 REA

Technikum. Szkoła policealna

  • Autor: Dorota Czerwińska
  • ISBN: 8375442663
  • EAN: 9788375442663
  • Oprawa: oprawa broszurowa
  • Wydawca: Rea
  • Format: 17x24 cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 228
  • Rok wydania: 2010
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 34,98

     zł

    38,25 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj