KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Podstawy żywienia człowieka cz.1 REA

Podstawy żywienia człowieka cz.1 REA

Technikum. Szkoła policealna

  • ISBN: 9788375441093
  • EAN: 9788375441093
  • Oprawa: Miękka
  • Wydawca: Rea
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 176
  • Rok wydania: 2010
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 19,63
     zł
    Cena detaliczna:  28,90 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,63
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla tych zawodów. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj