Pieczenie chleba. Krok po kroku RM
- 
                        Autor: Lepard Dan Whittington Richard
 - ISBN: 978-83-7773-074-4
 - EAN: 9788377730744
 - Oprawa: Miękka
 - Wydawca: RM
 - Format: 16.0x20.0cm
 - Język: polski
 - Liczba stron: 160
 - Rok wydania: 2013
 - Wysyłamy w ciągu: niedostępny
 - 
                    
                    Brak ocen
 - 
                    18,17złCena detaliczna: 29,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,17 zł
 
Artykuł chwilowo niedostępny
                    
                    x
        
            Jeśli masz ochotę na samodzielnie upieczony chleb z jabłkami, ziemniakami i rozmarynem, kaszą manną, czosnkowy czy z serem roquefort i orzechami włoskimi, ta książka jest właśnie dla Ciebie!
Dowiesz się z niej, jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki.
Wszystkie techniki i etapy prac (od robienia zakwasu, wyrabiania ciasta aż po kształtowanie bochenków, bułek i rogali) dokładnie opisano i zilustrowano. Kolorowe fotografie pieczywa świeżo wyjętego z piekarnika zachęcają do tego, by natychmiast zabrać się do pieczenia!