Organizacja pracy w hotelarstwie cz. 2 WSiP
- ISBN: 9788302119149
- EAN: 9788302119149
- Oprawa: oprawa: broszurowa
- Wydawca: WSiP
- Format: 17x24 cm
- Język: polski
- Liczba stron: 232
- Rok wydania: 2011
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
34,72złCena detaliczna: 40,80 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,72 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania.
Numer dopuszczenia:11/2011