KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Organizacja pracy w hotelarstwie cz. 2 WSiP

Organizacja pracy w hotelarstwie cz. 2 WSiP

  • ISBN: 9788302119149
  • EAN: 9788302119149
  • Oprawa: oprawa: broszurowa
  • Wydawca: WSiP
  • Format: 17x24 cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 232
  • Rok wydania: 2011
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 34,72
     zł
    Cena detaliczna:  40,80 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,72
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania. Numer dopuszczenia:11/2011
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj