Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna
-
Autor: Castagna Emiliano
- ISBN: 978-83-8317-177-7
- EAN: 9788383171777
- Oprawa: twarda
- Wydawca: Pascal
- Format: 235x163mm
- Język: polski
- Liczba stron: 288
- Rok wydania: 2023
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
43,99złCena detaliczna: 79,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,99 zł
Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne danie. Przekonaj się sam, co makaroniarz zrobi z
Emilliano Castagna nauczy cię czerpać przyjemność z gotowania i dobrze bawić się w kuchni w prawdziwie włoskiej atmosferze. Znajdziesz tu 130 przepisów na oryginalne włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, wyborne makarony oraz pyszne desery. Spróbuj linguine z Gorgonzolą i 'Ndują, pieczonej ricotty w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto, przygotuj domowy likier bazyliowy, skosztuj ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Buonissimo!
Przy każdym daniu, oprócz składników i opisu przygotowania, znajdziesz również kod QR do filmiku instruktażowego, dzięki czemu z gotowaniem poradzą sobie nawet początkujący kucharze!
Wejdź do Włoskiej Akademii Kulinarnej i naucz się gotować jak prawdziwy Włoch!