Mięsa. Klasa mistrzów
-
Autor: Anneka Manning
- ISBN: 9788380312371
- EAN: 9788380312371
- Oprawa: oprawa: broszurowa
- Wydawca: Świat Książki
- Format: 19x24 cm
- Język: polski
- Seria: KLASA MISTRZÓW
- Liczba stron: 192
- Rok wydania: 2015
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
20,69złCena detaliczna: 29,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,69 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece.