Miejski Farmer
-
Autor: Kucharski Piotr
- ISBN: 978-83-7642-991-5
- EAN: 9788376429915
- Oprawa: twarda
- Wydawca: Pascal
- Format: 250x170x30mm
- Język: polski
- Liczba stron: 256
- Rok wydania: 2017
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
28,17złCena detaliczna: 49,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,17 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Miejskim farmerem może być każdy z nas! Wystarczy kawałek ziemi, taras, balkon czy nawet parapet, do tego nieco chęci, zaangażowania i serca! Radość podczas zbierania własnych warzyw i owoców, ale i podczas gotowania z nich jest nie do opisania. Bo ogrodnictwo to nie tylko bezcelowe grzebanie w ziemi, ale prawdziwa pasja, sposób na relaks i spędzanie czasu z rodziną.
Piotr Kucharski, kucharz i piekarz znany z gotowania w Dzień Dobry TVN, rolnik z wykształcenia, ogrodnik z zamiłowania, krok po kroku przedstawia plan stawania się miejskim farmerem. Uczy kreatywnego gotowania, zgodnego z porami roku, pokazuje jak konserwować zbiory i ich nie marnować, zdradza swoje triki przydatne w uprawie roślin, ale przede wszystkim dzieli się z nami swoją ogrodniczą pasją i jej plonami w postaci smakowitych przepisów.
dorsz na duszonych młodych buraczkach zupa dyniowa z serowo-orzechowymi ciasteczkami skorzonera z marynowaną cebulą i oscypkiem polenta ze świeżej kukurydzy z krokiecikami z wędzonego dorsza lody selerowe z ciepłymi pieczonymi śliwkami i prażonym orzechem laskowym
Spróbuj jednego z 95 przepisów na sezonowe dania, przygotowane z własnych plonów!
Piotr Kucharski, kucharz i piekarz znany z gotowania w Dzień Dobry TVN, rolnik z wykształcenia, ogrodnik z zamiłowania, krok po kroku przedstawia plan stawania się miejskim farmerem. Uczy kreatywnego gotowania, zgodnego z porami roku, pokazuje jak konserwować zbiory i ich nie marnować, zdradza swoje triki przydatne w uprawie roślin, ale przede wszystkim dzieli się z nami swoją ogrodniczą pasją i jej plonami w postaci smakowitych przepisów.
dorsz na duszonych młodych buraczkach zupa dyniowa z serowo-orzechowymi ciasteczkami skorzonera z marynowaną cebulą i oscypkiem polenta ze świeżej kukurydzy z krokiecikami z wędzonego dorsza lody selerowe z ciepłymi pieczonymi śliwkami i prażonym orzechem laskowym
Spróbuj jednego z 95 przepisów na sezonowe dania, przygotowane z własnych plonów!