MASTERCHEF JUNIOR CZWARTA POLSKA EDYCJA PROGRAMU
-
Autor: Opracowanie zbiorowe
- ISBN: 978-83-8053-558-9
- EAN: 9788380535589
- Oprawa: twarda
- Wydawca: Burda Książki
- Format: 225x175x20mm
- Język: polski
- Seria: MASTERCHEF
- Liczba stron: 201
- Rok wydania: 2019
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
24,69złCena detaliczna: 44,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,69 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Nowe zachwycające smaki.
Nowe kulinarne doznania.
Książka z przepisami zwyciężczyni i finalistów programu MasterChef Junior.
Uczestnicy czwartej polskiej edycji programu MasterChef Junior znowu zachwycili zarówno widzów, jak i jurorów.
To niewiarygodne, jak sprawnie radzą sobie z kulinarnymi wyzwaniami. Zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę ich wiek. Najmłodsi finaliści mają 9 lat, a najstarsi zaledwie 12. A w kuchni radzą sobie niemal tak dobrze jak profesjonaliści. To robi wrażenie!
Któż nie zechce spróbować staropolskich karminadli autorstwa zwyciężczyni Pauliny Foremny lub jej carpaccio z gruszki? Czy nie warto pokusić się o przygotowanie łososia z morza mango autorstwa Leny Król lub skosztować kaczki z konfiturą z czerwonej cebuli według przepisu Michała Lisa?
Dla poszukiwaczy smaków z różnych stron świata Mikołaj Cienkosz podał przepis na Słońce Grecji, a Julia Misiak na Chiny w pigułce. Wielbicieli tradycyjnych polskich smaków niewątpliwie zachwycą ziemniaczana baba z sosem z borowików Olka Multana i świętokrzyskie grycoki Natalii Tokarskiej. A łasuchów pyszne desery, m.in. kruche ciasteczko z musem czekoladowym z nutą rozmarynu Janka Zatorskiego.
W kulinarną podróż z Pauliną oraz pozostałymi finalistami MasterChef Junior mogą wyruszyć i mali, i duzi. I gwarantujemy wszyscy będą z tej wyprawy zadowoleni.
Nowe kulinarne doznania.
Książka z przepisami zwyciężczyni i finalistów programu MasterChef Junior.
Uczestnicy czwartej polskiej edycji programu MasterChef Junior znowu zachwycili zarówno widzów, jak i jurorów.
To niewiarygodne, jak sprawnie radzą sobie z kulinarnymi wyzwaniami. Zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę ich wiek. Najmłodsi finaliści mają 9 lat, a najstarsi zaledwie 12. A w kuchni radzą sobie niemal tak dobrze jak profesjonaliści. To robi wrażenie!
Któż nie zechce spróbować staropolskich karminadli autorstwa zwyciężczyni Pauliny Foremny lub jej carpaccio z gruszki? Czy nie warto pokusić się o przygotowanie łososia z morza mango autorstwa Leny Król lub skosztować kaczki z konfiturą z czerwonej cebuli według przepisu Michała Lisa?
Dla poszukiwaczy smaków z różnych stron świata Mikołaj Cienkosz podał przepis na Słońce Grecji, a Julia Misiak na Chiny w pigułce. Wielbicieli tradycyjnych polskich smaków niewątpliwie zachwycą ziemniaczana baba z sosem z borowików Olka Multana i świętokrzyskie grycoki Natalii Tokarskiej. A łasuchów pyszne desery, m.in. kruche ciasteczko z musem czekoladowym z nutą rozmarynu Janka Zatorskiego.
W kulinarną podróż z Pauliną oraz pozostałymi finalistami MasterChef Junior mogą wyruszyć i mali, i duzi. I gwarantujemy wszyscy będą z tej wyprawy zadowoleni.