Mąka, woda,... Rzecz o pieczeniu chleba
Rzecz o pieczeniu chleba
-
Autor: Forkish Ken
- ISBN: 9788328012578
- EAN: 9788328012578
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: Buchmann
- Format: 20.3x25.4cm
- Język: polski
- Liczba stron: 272
- Rok wydania: 2015
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
29,46złCena detaliczna: 49,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,46 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Światowy bestseller! Ken Forkish, znany i ceniony piekarz, zdradza sekret doskonałego pieczywa i pokazuje, jak przygotować je z zaledwie czterech składników – mąki, wody, drożdży i soli. Omawia techniki piekarskie, które z powodzeniem można przystosować do warunków domowych.