
Lunchbox na każdy dzień. Przepisy inspirowane japońskim bento
Przepisy inspirowane japońskim bento
-
Autor: Malwina Bareła
- ISBN: 978-83-240-7781-6
- EAN: 9788324077816
- Oprawa: twarda
- Wydawca: Znak
- Format: 234x169mm
- Język: polski
- Liczba stron: 336
- Rok wydania: 2022
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
35,16złCena detaliczna: 54,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,69 zł
x
Twój lunch wcale nie musi być drogi ani nudny! Zamknij w swoim lunchboxie zdrowe danie z łatwo dostępnych składników, a stosując zasady japońskiego bento, spraw, aby wyglądało pięknie i apetycznie!
Moda na lunchboxy opanowała cały kraj. Każdy, kto dba o swoje zdrowie, zabiera do pracy pudełko wypełnione pysznościami. Jeśli brakuje ci inspiracji, zajrzyj do tej książki. Znajdziesz tutaj nie tylko smaczne przepisy na dania wykonane z sezonowych składników, ale też praktyczne porady:
jak tanio i szybko przygotować posiłek do lunchboxu,
jak planować całoroczną dietę i robić zakupy z głową,
jak nie marnować jedzenia,
jakiego pudełka używać do danego posiłku.
Malwina Bareła, autorka bloga Filozofia smaku, w swoim życiu kieruje się japońską filozofią bento. Wie, że jesteś tym, co jesz, a jedzenie przygotowujemy nie tylko dla żołądka, ale również dla oczu.
Moda na lunchboxy opanowała cały kraj. Każdy, kto dba o swoje zdrowie, zabiera do pracy pudełko wypełnione pysznościami. Jeśli brakuje ci inspiracji, zajrzyj do tej książki. Znajdziesz tutaj nie tylko smaczne przepisy na dania wykonane z sezonowych składników, ale też praktyczne porady:
jak tanio i szybko przygotować posiłek do lunchboxu,
jak planować całoroczną dietę i robić zakupy z głową,
jak nie marnować jedzenia,
jakiego pudełka używać do danego posiłku.
Malwina Bareła, autorka bloga Filozofia smaku, w swoim życiu kieruje się japońską filozofią bento. Wie, że jesteś tym, co jesz, a jedzenie przygotowujemy nie tylko dla żołądka, ale również dla oczu.