Kulinarna Wiola Domowy wyrób wędlin
-
Autor: Wójcik Wioleta
- ISBN: 978-83-8151-796-6
- EAN: 9788381517966
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: RM
- Format: 235x165x14mm
- Język: polski
- Liczba stron: 192
- Rok wydania: 2024
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
27,49złCena detaliczna: 49,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,49 zł
Biała kiełbasa, kiełbasa grillowa z dodatkami, kruche kabanosy, schab pieczony, golonka i ozory w galarecie, pieczeń rzymska z jajkiem, pasztet świąteczny, salceson, smalczyk z jabłkiem W tej książce znajdziesz przepisy na kiełbasy, pieczenie, przetwory mięsne do słoików czy wędzonki. Dowiesz się, jak wykorzystać mięso z rosołu i jak urozmaicić domownikom kanapki. Dzięki praktycznym wskazówkom nauczysz się parzyć, piec, gotować, przygotowywać pasty i konserwować w słoikach, by zatrzymać wspaniały aromat domowych mięsiw na dłużej. Z Kulinarną Wiolą pasjonatką gotowania, której profil na Facebooku obserwuje ponad 400 tysięcy fanów zaskoczysz swoją rodzinę i znajomych samodzielnie przygotowanymi pysznymi wędlinami. Gotowanie czas zacząć!