Kuchnia wegańska w.2019
Przewodnik po produktach zastępczych
-
Autor: Steen Celine
- ISBN: 978-83-280-6361-7
- EAN: 9788328063617
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Buchmann
- Format: 203x140x20mm
- Język: polski
- Liczba stron: 272
- Rok wydania: 2020
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
21,99złCena detaliczna: 39,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,99 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Oto poradnik dla wszystkich tych, którym nie jest obojętne, co znajduje się na ich talerzu. Jeśli nie tolerujesz mięsa, mleka, cukru, mąki lub po prostu chcesz jeść zdrowo – to książka dla Ciebie. Jest niezastąpionym źródłem informacji o tym, jak zmienić dowolną potrawę w pyszne wegańskie danie. Wystarczy wymienić jakikolwiek niewegański składnik, a autorki fachowo i przystępnie wyjaśnią, jakimi produktami go zastąpić i jak je przyrządzić, aby potrawa zachowała swój smak.