KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Kompletna dieta warzywno-owocowa dr E. Dąbrowskiej

Kompletna dieta warzywno-owocowa dr E. Dąbrowskiej

+ domowe sposoby na kiszenie i fermentację

  • ISBN: 978-83-277-1963-8
  • EAN: 9788327719638
  • Oprawa: kartonowa
  • Wydawca: WAM
  • Format: 230x175x85mm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 992
  • Rok wydania: 2023
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 80,93
     zł
    Cena detaliczna:  139,90 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 80,93
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x

Odkrywaj moc diety, której zdrowie zawdzięczają tysiące polaków

Z kultową dietą warzywno-owocową dr Ewy Dąbrowskiej


  • odkryjesz życiodajną moc smacznych potraw,
  • odbudujesz dobrą kondycję Twojego organizmu,
  • poprawisz wygląd swojej skóry,
  • zwalczysz uczucie zmęczenia,
  • ograniczysz infekcje i zwiększysz odporność.

Czytając tę książkę, poznasz:


  • 5 filarów zdrowego odżywiania, które staną się podstawą Twojej diety,
  • powody, dla których nie możesz schudnąć i pozbyć się problemów ze zdrowiem,
  • ,,tajemne"" metody dietetyków przedstawione w czytelny sposób,
  • reguły prawidłowego i świadomego komponowania posiłków,
  • zasady efektywnej aktywności fizycznej i sekret trwałej motywacji.

Ta książka to jedyna na rynku pozycja zawierająca zbiór przepisów na prawidłowe i zdrowe wyjście z diety warzywno-owocowej! Znajdziesz w niej:
- informacje dotyczące kolejnych etapów wychodzenia z postu - pełny program w jednym miejscu,
- 115 doskonałych przepisów zgodnych z protokołem wyjścia z diety,
- listę produktów niezbędnych do przeprowadzenia każdego z etapów wychodzenia,
- przykładowe zestawy menu,
- sprytne wskazówki, porady dietetyczne i triki na właściwe odmierzanie składników i porcji posiłków.


Zdrowie zakręcone w słoikach


Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską to kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych. Dlatego fermentowana żywność jest wyjątkowo zdrowa. Jeśli nie masz piwnicy lub chłodnego miejsca - nie martw się. Wcale nie potrzebujesz ogromnych beczek czy słoików. Z tym poradnikiem kiszenie jest naprawdę proste!


W książce znajdziesz:


  • porady, jakie produkty wybrać do kiszenia, w czym najlepiej kisić,
  • przepisy na fermentowane dania: kiszone warzywa, kimchi, kombuchę, zakwas z buraków, chleb na zakwasie,
  • wskazówki, jak wykorzystać kiszone produkty w poście i diecie dr Ewy Dąbrowskiej,
  • porady, jak zrobić domowe mleko kwaszone, kefir, jogurt czy jajka peklowane,
  • inspirujące, nietypowe przepisy na warzywa i owoce: kapustę kiszoną z imbirem i marchewką, kiszone jabłka i cytryny, kiszone rzodkiewki i kiszony ananas,
  • sposoby na wykorzystanie fermentowanych produktów w kuchni w zbilansowanych przepisach.


      Uwaga!!!
      Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
      TAK
      NIE
      Oczekiwanie na odpowiedź
      Wybierz wariant produktu
      Dodaj do koszyka
      Anuluj