Kiszonki i fermentacje BR
-
Autor: Aleksander Baron
- ISBN: 978-83-7642-925-0
- EAN: 9788376429250
- Oprawa: miękka ze skrzydełkami
- Wydawca: Pascal
- Format: 245x165x15mm
- Język: polski
- Liczba stron: 240
- Rok wydania: 2016
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
22,94złCena detaliczna: 39,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,94 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Cytryny kiszone w wędzonej soli?
Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?
Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie?
Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?
Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!
Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.