KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Japanese Cooking

Japanese Cooking

The Traditions, Techniques, Ingredients and Recipes

  • Autor: Emi Kazuko
  • ISBN: 9781782144076
  • EAN: 9781782144076
  • Oprawa: Twarda z obwolutą
  • Wydawca: Hermes House
  • Format: 22.0x29.0cm
  • Język: angielski
  • Liczba stron: 256
  • Rok wydania: 2020
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 80,14
     zł
    Cena detaliczna:  99,00 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 80,14
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Experience the simple and elegant culinary delights of Japan, from sushi and tempura to steamed fish and noodles - a guide to ingredients and techniques is followed by 100 recipes, all shown in 600 beautiful and informative photographs.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj