Jak jeść, by nie tyć i nie chorować
insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny
-
Autor: Powierza Anna
- ISBN: 978-83-8103-525-5
- EAN: 9788381035255
- Oprawa: miękka z obwolutą
- Wydawca: Pascal
- Format: 210x162mm
- Język: polski
- Liczba stron: 304
- Rok wydania: 2021
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
24,09złCena detaliczna: 42,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,59 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!
Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje.
Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:
Czego unikać w diecie? Co z zajadaniem stresu? Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność? Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze? Emocje – jak sobie z nimi radzić? Jakie codzienne nawyki należy zmienić? Jak jeść i nie tyć? Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!