Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
Ocena, uwarunkowania, rozwój.
-
Autor: Grzelak Maria Magdalena
- ISBN: 9788375257090
- EAN: 9788375257090
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
- Format: 17.0x24.0cm
- Język: polski
- Liczba stron: 264
- Rok wydania: 2011
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
28,90złCena detaliczna: 35,70 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,90 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Rozprawa poświęcona jest bardzo ważnemu zagadnieniu jakim obecnie jest innowacyjność.
Autorka zajęła się badaniem innowacyjności w przemyśle spożywczym, który może stać się naszą narodową specjalnością. Aby tak się stało, to konieczne jest stosowanie innowacyjnych metod produkcji, zarządzania i organizacji pracy oraz dystrybucji towarów.
Z recenzji wydawniczej prof. zw. dr hab. Wiesława Pluty