Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
Ocena, uwarunkowania, rozwój.
- 
                        Autor: Grzelak Maria Magdalena
 - ISBN: 9788375257090
 - EAN: 9788375257090
 - Oprawa: Miękka
 - Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
 - Format: 17.0x24.0cm
 - Język: polski
 - Liczba stron: 264
 - Rok wydania: 2011
 - Wysyłamy w ciągu: niedostępny
 - 
                    
                    Brak ocen
 - 
                    28,85złCena detaliczna: 35,70 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,85 zł
 
Artykuł chwilowo niedostępny
                    
                    x
        
            Rozprawa poświęcona jest bardzo ważnemu zagadnieniu jakim obecnie jest innowacyjność.
Autorka zajęła się badaniem innowacyjności w przemyśle spożywczym, który może stać się naszą narodową specjalnością. Aby tak się stało, to konieczne jest stosowanie innowacyjnych metod produkcji, zarządzania i organizacji pracy oraz dystrybucji towarów.
Z recenzji wydawniczej prof. zw. dr hab. Wiesława Pluty