Hummusy i pasty
-
Autor: Konrad Budzyk
- ISBN: 978-83-240-9981-8
- EAN: 9788324099818
- Oprawa: twarda
- Wydawca: Znak
- Format: 165x235
- Język: polski
- Liczba stron: 208
- Rok wydania: 2024
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
38,82złCena detaliczna: 69,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,63 zł
x
NOWE WYDANIE BESTSELLERA
Proste, zdrowe i pyszne. HUMMUSY i pasty
76 inspirujących przepisów na roślinne pasty
Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko.
Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, kusić intensywnym aromatem grillowanej papryki lub zaskakiwać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.
Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby wydobyć jej orzechowy smak, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.
Konrad Budzyk - weganin i bloger kulinarny, autor książki "Totalnie tofu". Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi.