Hummusy i pasty
zapowiedź
-
Autor: Konrad Budzyk
- ISBN: 978-83-240-9981-8
- EAN: 9788324099818
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: Znak
- Format: 16.5x23.5cm
- Język: polski
- Liczba stron: 208
- Rok wydania: 2024
- Wysyłamy w ciągu: po 22.05.2024
-
Brak ocen
-
45,38złCena detaliczna: 69,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,33 zł
x
NOWE WYDANIE BESTSELLERA
Proste, zdrowe i pyszne. HUMMUSY i pasty 76 inspirujących przepisów na roślinne pasty Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko. Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, kusić intensywnym aromatem grillowanej papryki lub zaskakiwać słodyczą syropu klonowego i rodzynek. Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby wydobyć jej orzechowy smak, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna. Konrad Budzyk – weganin i bloger kulinarny, autor książki „Totalnie tofu”. Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi.