Hummusy i pasty
-
Autor: Konrad Budzyk
- ISBN: 978-83-240-4634-8
- EAN: 9788324046348
- Oprawa: Oprawa miękka
- Wydawca: Znak
- Format: 165x235
- Język: polski
- Liczba stron: 208
- Rok wydania: 2017
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
25,95złCena detaliczna: 39,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,95 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
76 prostych i inspirujących przepisów
na zdrowe i pyszne hummusy i pasty.
To nieprawda, że hummus to tylko ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa.
Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, może rozgrzewać podniebienie intensywnym aromatem grillowanej papryki lub rozpieszczać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.
Kto nie chciałby schrupać kanapki z pastą z mięsistego bobu z aromatyczną miętą albo zjeść pachnącego chlebka pita z intensywnie czekoladową pastą z czarnej fasoli?
Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby kusiła orzechowym smakiem, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.
Konrad Budzyk, dietetyk, weganin i bloger, sprawi, że zdrowe warzywa i owoce pojawią się na twoim stole w nowej, zaskakującej postaci.