KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Hummus, za'atar i granaty. Kulinarna podróż po Libanie

Hummus, za'atar i granaty. Kulinarna podróż po Libanie

Kulinarna podróż po Libanie

  • ISBN: 978-83-280-2597-4
  • EAN: 9788328025974
  • Oprawa: Twarda
  • Wydawca: Buchmann
  • Format: 21.5x27.5cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 320
  • Rok wydania: 2015
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 39,87
     zł
    Cena detaliczna:  69,99 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,87
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x

Kuchnia arabska zyskuje w Polsce coraz większą popularność. Niech o tym świadczą choćby otwierane co i rusz hummus bary. Samar Khanafer zabiera nas w kulinarną podróż po Libanie. Tamtejsza kuchnia jest niezwykle różnorodna - zarówno pod względem smaku, jak i kolorystyki. Potrawy są niezwykle łatwe do przygotowania, a przy tym bardzo zdrowe. Bogata, aromatyczna, zdrowa i smaczna - to właśnie kuchnia libańska. W książce znalazło się ponad 100 przepisów na dania charakterystyczne dla regionu. Fotografie do książki przygotował znakomity duet Zielińskich.

Autorka: pół-Polka, pół-Libanka. Uczestniczka trzeciej polskiej edycji programu 'MasterChef', której umiejętności docenili między innymi Gordon Ramsay i Michel Roux. Z pasji projektantka grafiki, która po godzinach od zawsze relaksuje się w kuchni. Prowadzi cykliczne warsztaty z kuchni arabskiej oraz blog o tematyce okołokulinarnej: www. blogsamar. com; o kuchni pisze dla portalu NaTemat, publikuje w magazynach 'KUKBOOK', 'Kuchnia' oraz 'Smak'. Częsty gość programów telewizyjnych.

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj