
Hotelarstwo Organizacja i technika pracy Poradnik dla nauczyciela
- ISBN: 9788372519238
- EAN: 9788372519238
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: Difin
- Format: 15.8x23.0cm
- Język: polski
- Liczba stron: 128
- Rok wydania: 2011
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
13,73złCena detaliczna: 17,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,71 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Materiał zawarty w podręczniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w warunkach szkolnych w oparciu o podręcznik z ćwiczeniami dla ucznia o tym samym tytule co poradnik, w którym zawarte są przykładowe scenariusze lekcji, dodatkowy materiał ćwiczeniowy, test z odpowiedziami i rozwiązania ćwiczeń zawartych w podręczniku dla ucznia. Proponowana w poradniku kolejność jednostek dydaktycznych jest taka sama, jak w podręczniku dla ucznia, a całość jest zgodna z podstawą programową. Układ jednostek jest taki, że z powodzeniem można wykorzystywać je w kształceniu modułowym.