Gotowanie w kombiwarze
-
Autor: Tadeusz Barowicz
- ISBN: 9788325802059
- EAN: 9788325802059
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: Klub Dla Ciebie
- Format: 14.0x22.0cm
- Język: polski
- Liczba stron: 176
- Rok wydania: 2010
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
14,62złCena detaliczna: 22,50 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 14,62 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
NOWOCZESNY PRAKTYCZNY ŁATWY W OBSŁUDZE
Jeśli możesz niewiele czasu spędzać w kuchni, by gotować obiad dla całej rodziny, jeśli chcesz zdrowo się odżywiać i ograniczyć tłuszcz w twoim menu - kup KOMBIWAR. Obiad przygotujesz w 30 minut, gotując mięso, ryby i warzywa w jednym miejscu i w jednym czasie. Owiew ciepłego powietrza wyzwala smak każdego produktu, a przede wszystkim nie jest szkodliwy dla zdrowia. W kombiwarze można piec, gotować i rozmrażać potrawy. Nie musisz już stać cały czas nad potrawą i uważać, czy się nie przypali. Kombiwar nie przypala, nie wymaga mieszania potraw, nie powoduje też ich kipienia.
Kombiwar gotuje dzięki krążącemu w nim gorącemu powietrzu, a to znacznie skraca czas przygotowania potrawy. Jest łatwy w przenoszeniu i myciu. To urządzenie które powinno być w każdym domu. "