KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej

Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej

  • ISBN: 978-83-64822-12-4
  • EAN: 9788364822124
  • Oprawa: Twarda
  • Wydawca: PIW
  • Format: 12,5x20 cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 256
  • Rok wydania: 2015
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 16,50
     zł
    Cena detaliczna:  30,00 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,99
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Anthelme Brillat-Savarin (1755 – 1826) był francuskim prawnikiem. Sprawował urząd sędziego oraz – mimo okresu niełaski – pełnił wysokie funkcje urzędnicze. W 1825 roku opublikował Fizjologię smaku, która od razu została obwołana utworem najwyższego lotu. Jest to lekka, dowcipna, pełna anegdot opowieść o kulturze kulinarnej – dziedzinie, w której Francuzi wiodą prym od stuleci.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj