KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Ekonomia gastronomia. Jedz lepiej i wydawaj mniej

Ekonomia gastronomia. Jedz lepiej i wydawaj mniej

Jedz lepiej i wydawaj mniej

  • ISBN: 978-83-10-12290-2
  • EAN: 9788310122902
  • Oprawa: Twarda
  • Wydawca: Nasza Księgarnia
  • Format: 19.5x25.0cm
  • Język: polski
  • Liczba stron: 320
  • Rok wydania: 2012
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 40,79
     zł
    Cena detaliczna:  64,90 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,79
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x

Najważniejsze zasady „Ekonomii gastronomii”: Planujcie posiłki z wyprzedzeniem
Kupujcie mądrze i oszczędnie
Nie marnujcie jedzenia
Zapełnijcie spiżarnie, żeby zawsze mieć w domu składniki posiłku
Róbcie dwa lub trzy posiłki z jednego
Dokonujcie najlepszych wyborów na zakupach
Z inwencją zamieniajcie resztki w nowe, ekscytujące dania
Zamrażajcie i przechowujcie jedzenie, żeby starczyło wam na dłużej.
W „Ekonomii gastronomii” chodzi o smaczniejsze jedzenie i mniejsze wydatki. Jej sekret to wybieranie możliwie najlepszych składników i ich optymalne wykorzystanie. Dzięki wielu smakowitym przepisom ten poradnik i książka kucharska w jednym pomoże wam w planowaniu i przywróci gotowaniu właściwe mu miejsce — w samym sercu rodzinnego życia. Jak z kilograma fasoli wyczarować obiady na cały tydzień i jeść jak królowa? Jak z resztek chleba zrobić deser, a z połówki zwiędłego kalafiora kolację? To lepsze niż partyjka sudoku! Dzięki Allegrze i Paulowi marnowanie jedzenia wyda wam się okropnie nudne. Karolina Domagalska, dziennikarka, ekolożka.
Kupując tę książkę, wspierasz Federację Polskich Banków Żywności.


Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj