KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Drobne wypieki

Drobne wypieki

Technologia w cukierni

  • ISBN: 9788301184704
  • EAN: 9788301184704
  • Oprawa: Miękka
  • Wydawca: PWN
  • Format: 15.0x23.5
  • Język: polski
  • Liczba stron: 300
  • Rok wydania: 2021
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 74,20
     zł
    Cena detaliczna:  99,00 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 74,20
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x
Jak wygląda podział wyrobów cukierniczych? Czym różnią się wyroby z ciast francuskich od wyrobów z ciast półfrancuskich? Jak przeprowadzić kontrolę surowców oraz gotowych wypieków? Na jakie czynniki należy zwrócić uwagę, aby zwiększyć trwałość produktów cukierniczych i zmniejszyć ich podatność na psucie? Drobne wypieki to produkty, które obok wyrobów piekarniczych stanowią podstawowy segment branży piekarniczo-cukierniczej. Książka stanowi wszechstronne opracowanie przedstawiające współczesne techniki produkcji wyrobów cukierniczych oraz ich podział ze względu na sposób wytwarzania. W książce znajdują się informacje dotyczące m.in.: o podziału wyrobów cukierniczych o składników receptur i ich właściwości funkcjonalnych o zależności między ilością surowca a uzyskaną jakością produktu o procesu produkcji wyrobów cukierniczych o pakowania i przechowywania o analizy sensorycznej o określania wartości odżywczych o analityki wyrobów cukierniczych Kompendium wiedzy cukierniczej - od składników receptur, poprzez przepisy prawa, procesy pakowania do oceny jakości gotowych wyrobów.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj