Domowy wyrób serów w.4
-
Autor: Carroll Ricki
- ISBN: 978-83-8151-199-5
- EAN: 9788381511995
- Oprawa: miękka
- Wydawca: RM
- Format: 230x165x20mm
- Język: polski
- Liczba stron: 272
- Rok wydania: 2020
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
16,77złCena detaliczna: 29,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,77 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków!
Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może się pokusić każdy z nas. Nawet w warunkach domowych – eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą – da się osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może stanie się dla nas dochodowego zajęcia.
Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki.
Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – jak pewnie stawiać pierwsze kroki.
W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.